Eindmusical maken

Er is zoveel te weten over regisseren, produceren en vormgeven: kennis die ten goede komt van je tijdsinvestering, de kwaliteit van je musical en het behalen van een succeservaring voor zowel de kinderen als jezelf.
Hoe meer je weet hoe makkelijker het maken van een musical wordt. In dit menu staat de nodige kennis gebundeld en doorgelinkt naar andere delen van de website. Succes er mee, het wordt vast weer fantastisch!

1: Klaar voor de start? Op deze pagina staan de eerste organisatorische stappen beschreven met adviezen voor de inzet van ouders, hoe je tot een tekst kan komen, en het maken van een tijdpad.
2: Het script. Op deze pagina staan verwijzingen hoe je tot een script kan komen met je kinderen, wat je kan doen met een bestaand gekocht script, welke keuzes je kan maken bij het ontwikkelen van een script.
Let op: met dit abonnement kun je gebruik maken van 50/50-musicals, je voert de gegevens in die je met je groep bepaalt en maakt zo een basisscript aan waar je verder mee kunt.
3: Repeteren. Op deze pagina staat o.a. beschreven hoe een repetitie met groep 8 eruit ziet, hoe je gebruik maakt van pictogrammen om de focus op aandachtspunten te leggen en te houden en is er een selectie gemaakt van valkuilen en tips omtrent regisseren.
4: Produceren. Je voert waarschijnlijk al een tijd je eigen organisatie, hier de productietaken die ondersteunend kunnen zijn bij jouw eindmusical. Veel handige tips om het geheel effectiever te laten verlopen.

Let op: de informatie ‘Eindmusical maken’ is alleen te zien door gebruikers met een ‘gouden’ abonnement.